Ultimele știri WTA

Bianca Andreescu anunță o veste tristă, nu va participa la Australian Open 2024

Fostul nr. 4 mondial Bianca Andreescu a anunțat că nu va putea concura la Australian Open din cauza accidentării continue la spate.

Andreescu, în vârstă de 23 de ani, s-a confruntat cu o accidentare la spate în timpul verii și nu a jucat niciun turneu după ce a suferit o înfrângere cu 6-3 și 6-2 în fața Camilei Giorgi la Montreal la începutul lunii august.

Deși Andreescu a ratat ultima parte a sezonului 2023 pentru a-și rezolva accidentarea la spate, ea încă nu va fi pregătită să concureze la Melbourne Park. Dacă totul merge bine, Andreescu speră să fie pregătită să joace din nou în februarie sau în martie, când va veni vremea pentru Indian Wells și Miami.

„Nu, din păcate, nu voi fi la Australian Open. Chiar acum mă uit la reintrarea după Australia Open sau turneul american, așa că Indian Wells… poate. Suntem foarte aproape, dar acum încă mă confrunt cu accidentarea la spate. Este din ce în ce mai bine în fiecare zi și fac tot ce pot pentru a ajunge acolo cât mai repede posibil, dar aceste lucruri necesită timp. Mă simt foarte încrezătoare pentru 2024”, a anunțat Andreescu în timpul summitului media de la Paris al Comitetului Olimpic Canadian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *