ATP Ultimele știri

Andrey Rublev se întoarce la spital, după ce a luat titlul de la Madrid Open

Andrey Rublev s-a luptat cu un virus suspect și un picior plin de anestezii pentru a-l învinge pe Felix Auger-Aliassime cu 4-6, 7-5, 7-5 pentru a câștiga titlul de la Madrid Open, dar a dezvăluit că acum va trebui să se întoarcă la spital pentru face o recuperare completă.

Rusul în vârstă de 26 de ani, care s-a confruntat cu probleme de sănătate pe tot parcursul turneului, s-a recuperat după boală și s-a clătinat puțin în primul set pentru a câștiga al doilea titlu Masters 1000 în puțin mai puțin de trei ore.

„Încă sunt bolnav și mâine cred că mă voi întoarce la spital pentru un control complet pentru a ști exact ce se întâmplă”, a declarat Rublev într-o conferință de presă.

„Sunt bolnav de opt-nouă zile acum, nu e normal, nu mă mai fac bine, ceea ce e ciudat pentru că de obicei mă îmbolnăvesc cel mult două-trei zile și poate febră, dar nimic deosebit. Este prima dată în viața mea când mă simt atât de rău”.

Cel de-al șaptelea cap de serie a adăugat că a avut nevoie de un anestezic pentru a juca finala.

„Mi-au pus un anestezic în (degetul) piciorului pentru că cumva s-a inflamat și a început să devină mai mare și presiunea a început să fie pe os și nici nu pot să-mi pun pantoful. Sentimentul a fost asemănător cu când l-ai rupt, așa că mi-au pus un anestezic ca să nu simt asta și măcar să pot juca fără să mă gândesc”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *