Monden Ultimele știri

Andre Agassi: „Dacă Steffi Graf mă părăsește vreodată, primesc jumătate din Slam-urile ei, nu? Novak Djokovic are un drum lung de parcurs”

Andre Agassi a glumit recent că Novak Djokovic are încă un drum lung de parcurs în cursa de Slam, în ciuda faptului că sârbul este deja jucătorul cu cele mai multe titluri de Grand Slam în Era Open.

Djokovic a domnit suprem la US Open-ul din 2023, ceea ce i-a dus numărul 24. În istoria tenisului, doar Margaret Court a câștigat tot atâtea titluri majore. În Era Open, Serena Williams ocupă locul al doilea, cu 23 de șleme pe numele ei. În spatele marei americance se află Steffi Graf și Rafael Nadal, ambii au câștigat 22 de competiții majore.

Vorbind la ultimul episod al emisiunii The Pat McAfee, Andre Agassi a avut un alt punct de vedere, glumind despre faptul că, dacă Steffi Graf ar divorța vreodată de el, ar obține jumătate din Slam-urile ei în soluționare și, astfel, ar lua conducerea față de Djokovic.

Graf și Agassi s-au căsătorit în 2001 și au împreună doi copii, un fiu pe nume Jaden și o fiică pe nume Jaz.

“Hei, haideți să fim pe discuție, dacă ea [Steffi Graf] mă părăsește vreodată, primesc jumătate din Slam-uri, nu? Mă pune la aproximativ 29 de trofee, Novak Djokovic mai are un drum lung de parcurs”, a spus Agassi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *