ATP Ultimele știri

Cameron Norrie lovește accidental un spectator cu racheta aruncată la turneul ATP din Auckland

Jucătorul britanic de tenis Cameron Norrie și-a cerut scuze și a evitat descalificarea după ce o rachetă pe care a aruncat-o în aer a lovit un spectator în cadrul turneului ATP din Auckland.

Născut în Noua Zeelandă, Norrie se afla în fața unei mingi de meci împotriva argentinianului Facundo Diaz Acosta, marți, când a aruncat ușor racheta în aer. Din păcate, racheta a lovit o femeie aflată într-o lojă de lângă teren, care, din fericire, nu a fost rănită.

Arbitrul de scaun i-a acordat lui Norrie un avertisment, iar jucătorul a pierdut meciul cu 6-2, 6-3 în primul tur al turneului. În 2023, Norrie ajunsese până în finala competiției de la Auckland.

„Nu am intenționat să fac asta, dar, cu toate acestea, nu este ideal să faci un astfel de gest și nu am mai făcut niciodată așa ceva,” a declarat Norrie.

„(Spectatoarea) râdea și i-am spus imediat: «Îmi pare atât de rău, nu am vrut să fac asta.» Iar ea mi-a răspuns: «Da, sunt complet bine.»

„Nu a fost ceva grav. Dar, așa cum am văzut în cazul altor jucători, poți fi descalificat foarte ușor dacă racheta lovește pe cineva într-un loc nepotrivit sau dacă persoana nu este atentă.

„Nu am vrut să fac asta, iar un astfel de comportament nu mă caracterizează deloc. Mi-am cerut scuze foarte repede și vreau să îmi cer scuze în general. Nu sunt deloc mulțumit de felul în care m-am comportat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *