Ultimele știri WTA

Emma Răducanu, ultima jucătoare care se retrage de la Hong Kong Open, înlocuită de Sofia Kenin

Câștigătoarea US Open și-a petrecut ultima lună recuperându-se după o accidentare la picior și a ratat deja patru evenimente din cadrul turneului WTA din Asia.

Emma Răducanu a devenit ultima jucătoare care a renunțat la Prudential Hong Kong Tennis Open din această lună, la doar 24 de ore după ce Naomi Osaka a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări.

Răducanu, care se recuperează după accidentarea la picior care a forțat-o să se retragă înainte de sfertul de finală de la Korea Open cu Daria Kasatkina, în urmă cu o lună, a ratat deja patru turnee din turneul asiatic al WTA: China Open și evenimentele de la Wuhan, Ningbo și din această săptămână de la Guangzhou.

Locul ei la evenimentul de pe Victoria Park Tennis Stadium, care începe lunea viitoare, a fost ocupat de o altă câștigătoare de Grand Slam, americanca de origine moscovită Sofia Kenin.

Jucătoarea în vârstă de 25 de ani, aflată pe locul 26 în lume, participă săptămâna aceasta la Toray Pan Pacific Open din Tokyo, unde o va înfrunta miercuri, în optimi, pe Clara Tauson din Danemarca.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *