ATP Ultimele știri

Novak Djokovic va rata Mastersul de la Paris și riscă calificarea la ATP Finals

Novak Djokovic s-a retras de la Mastersul de la Paris, campionul de șapte ori urmând să rateze turneul pentru prima dată din 2020.

Djokovic a fost în acțiune săptămâna trecută la Six Kings Slam din Riyadh, Arabia Saudită, terminând pe locul al treilea după ce l-a învins pe Rafael Nadal în ultima lor întâlnire.

Următorul eveniment oficial al campionului de 24 de ori de Grand Slam urma să fie Mastersul de la Paris, care va începe săptămâna viitoare.

Cu toate acestea, se pare că nu mai este cazul, Djokovic urmând să rateze turneul din capitala Franței pentru a treia oară în 19 ani.

Djokovic a câștigat titlul la Mastersul de la Paris într-un număr record de șapte ocazii, inclusiv anul trecut, când l-a învins în finală pe Grigor Dimitrov.

Ca urmare a retragerii preconizate a lui Djokovic, calificarea sârbului la ATP Finals este în pericol, având în vedere că acesta se află în prezent pe locul șase, cu jucători care îl urmăresc în ultimele etape ale sezonului.

Cu toate acestea, este posibil ca acest lucru să nu îl îngrijoreze pe Djokovic, care a dezvăluit luna trecută că turneul de la sfârșitul anului nu mai este un obiectiv al său.

„Torino nu este deloc obiectivul meu, ca să fiu sincer, nu urmăresc finalele ATP, nu urmăresc clasamentele etc.”, a declarat Djokovic reporterilor la Belgrad. „În ceea ce mă privește, am terminat cu aceste turnee pentru cariera mea”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *