ATP Ultimele știri

Kyrgios vrea ca titlul de Grand Slam să-i facă să „tacă” pe cei care se îndoiesc

Tânărul de 29 de ani, care a fost o singură dată numărul 13 mondial, a jucat doar un meci de simplu ATP Tour în doi ani, după ce a suferit răni la genunchi, la picior și la încheietura mâinii și a sugerat de mai multe ori că se va retrage.

Dar el a spus podcastului Code Sports de la News Corp că se va întoarce pentru evenimentul World Tennis League de la Abu Dhabi în decembrie, înainte de Australian Open din ianuarie.

„Mă întorc pentru că ceva mă ține în jurul jocului”, a spus el.

„Am învins aproape fiecare persoană care a fost pusă în fața mea, am făcut o finală a unui Grand Slam, am câștigat un titlu de dublu într-un Grand Slam, am câștigat mai multe titluri și am câștigat bani. Dar cred că singurul lucru care este acum pe ținta mea este un Grand Slam. Cred că acesta va fi singurul lucru care va închide gura oamenilor la sfârșitul zilei. Aceasta va fi motivația mea profundă”.

Săptămâna trecută, șeful Australian Open, Craig Tiley, a spus că speră că Kyrgios va juca la Grand Slam de deschidere a sezonului, care începe în Melbourne Park pe 12 ianuarie.

El a adăugat că jucătorul va fi pe tabloul principal, fie printr-un clasament protejat, fie printr-un wildcard, spre deosebire de a fi forțat prin calificare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *