Ultimele știri WTA

Ce au spus oficialii de la Wimbledon despre perspectiva ca Halep să primească un wildcard?

Fosta nr. 1 mondial, Simona Halep, a ratat un wildcard al tabloului principal de la Wimbledon pe lista inițială de wildcard anunțată de The Championships și interdicția ei de dopaj ar putea fi de vină pentru asta, deoarece patru campioane de Grand Slam au primit un wildcard, dar nu și românca.

„Evident că este o întrebare ipotetică. Comitetul nostru wildcard se întrunește și ia acele decizii, nu s-au întrunit. Ei vor face un anunț despre deciziile wildcard pe 19 iunie, așa că nu aș vrea să prejudec o examinare a comitetului wildcard”, a declarat Sally Bolton, director executiv la The All England Club, după Openul Francez. încheiat.

Între timp, Deborah Jevans, președinte la The All England Club, a declarat: „Odată ce un jucător a executat orice interdicție de droguri, este apoi liber să concureze în circuit și, ca atare, comitetul de wildcard va lua în considerare asta și performanța lor atunci când ia în considerare acel wildcard. După cum a spus Sally, comitetul wildcard se va întruni și va lua această hotărâre.”

Deoarece a mai rămas un wildcard, există încă șansa ca Halep să joace la The Championships. Dar faptul că Halep nu se află pe lista inițială de wildcard nu pare promițător pentru șansele româncei de a intra la Wimbledon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *