ATP Ultimele știri

Fulgerul a lovit de două ori la US Open, în timp ce Djokovic este detronat

Campionul de 24 de ori de Grand Slam îl urmează pe Carlos Alcaraz în afara turneului după o înfrângere uluitoare

Campionul în exercițiu, Novak Djokovic, l-a urmat pe Carlos Alcaraz într-un alt șoc seismic la New York, când campionul de 24 de Grand Slam-uri a fost învins de cel de-al 28-lea cap de serie, australianul Alexei Popyrin, vineri seară.

La mai puțin de 24 de ore după ce Alcaraz, cap de serie trei și campionul din 2022, a ieșit din turneu în fața olandezului Botic van de Zandschulp, Djokovic a fost detronat de Popyrin, în vârstă de 25 de ani, cu 6-4 6-4 2-6 6-4.

După pierdere, Novak Djokovic a spus că a jucat unul dintre cele mai proaste meciuri de tenis,  vreodată, în viața sa, la US Open.

„Felicitări lui și echipei sale”, a spus sârbul. “A jucat mai bine și a meritat să câștige. Sincer, cu felul în care m-am simțit și am jucat de la începutul turneului… runda a treia este un succes!

Am jucat unul dintre cel mai prost tenis pe care l-am practicat vreodată. Servind de departe unele dintre cele mai proaste mingi vreodată. Pe o suprafață rapidă ca aceasta, nu poți câștiga fără un serviciu. Nu poți câștiga împotriva băieților care sunt în formă ca Alexei. A fost doar un meci groaznic din partea mea.”