Ultimele știri WTA

Oana Gavrilă, finalistă la ITF Monastir

Oana Gavrilă a pierdut finala turneului ITF 15k de la Monastir, Tunisia, după ce a pierdut în finala turneului desfășurat pe o suprafață hard.

Oana a pierdut finala contra polonezei Gina Feistel, 20 de ani, cu scorul de 6-1 6-4, după o oră și 31 de minute.

”A fost o săptămâna buna pentru mine cu concentrare pe proba de simplu. N-am pierdut niciun set pana in finală, dar din păcate, in finală n-am jucat cel mai bun tenis, iar adversara nu mi-a dat prea multe șanse. Urmează încă o săptămâna aici, in Tunisia, după aceea inapoi la antrenamente. Ultimele turnee pentru mine, anul acesta, cred că vor fi, probabil, in Heraklion, Grecia” a comentat evoluția sa, Oana Gavrilă.

Chiar dacă jucătoarea în vârstă de 25 de ani se află pe locul 546 WTA la simplu, Oana este a patra româncă clasată la dublu, locul 155 WTA, proba de dublu fiind specialitatea ei, momentan.

 

Ultimele știri WTA

Elena Cadar, finalistă la simplu și din nou campioană la dublu la ITF Sharm El Sheikh

Al treilea trofeu de dublu pentru românca Elena Cadar, un adevărat tur de forță, cucerește din nou trofeul de dublu de la ITF 15k Sharm El Sheik, de data aceasta cu o nouă parteneră, Arlinda Rushiti, 24 de ani, după ce își adjudecă finala contra perechii formate din rusoaicele Aleksandra Pospelova/Daria Zelinskaya, cu scorul de 2-6 6-3 11-9, în super-tie-break.

La simplu, Elena pierde finala în fața partenerei sale de dublu, din ultimele două turnee, Samir Sandra, cu scorul de 5-7 6-3 7-5, după trei ore și 11 minute de joc.

Se pare că șederea prin Egipt. îi priește Elenei, așteptăm noi turnee!